1

Konu: LÜTFEN YARDIM EDİN

İşyerimde Fox pro ile yazılmış bir program kullanıyorum. Bu programda bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Programın kodları elimde yok. Refox ile programın içine giriyorum exe dosyasını açıp değişiklikleri yapıyorum ancak tekrar exe haline getiremiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum. e posta adresimden yada MSN den veya buradan bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

2

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

elinde Refox olduguna gore exe icindeki tum dosyaları extract edip gerekli degisiklikleri yapip tekrar compile edip exe haline getirmen gerek

3

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

Ozcan bey,
Programin kodlari neden elinizde yok? Siz yazmadiniz mi?
Eger siz yazmadiysaniz refox ile decompile etmeniz korsanliga girer ve bu durumda size yardim eden olursa protesto ederim. Siz yazdiysaniz o zaman yardim etmeye calisiriz. Once isin o kisminda anlasalim;)

4

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

Programı yazan bir arkadaşımdı. Ancak emekli oldu ve kodlar elimizde yok. Pogram ile elde ettiğimiz bazı formlar değişti. Bu değişiklikleri yapmak istiyorum. Korsana ben de karşım ancak amacım böyle birşey değil.

5

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

OK ben insanlarin sozune guvenirim umarim yanlis birsey yapmiyoruz. Ard arda birkac sorum olacak, MSN adresim cbasoz _at_ passport.com (spamdan cekindigim icin parcali yazdim, email adresi olmasa da onun gibi).

6 Son düzenleyen, foxman (18.10.2008 21:48:44)

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

Çetin'e katılıyorum.
Mesajı ilk okuduğumda bende Çetin gibi düşündüm.
Fakat emekli olan arkadaş (orada ücretli çalışıyor idiyse) programın kaynak kodlarını neden götürmüş veya bırakması sağlanmamış onu anlamadım.?

7 Son düzenleyen, cetinbasoz (18.10.2008 23:30:09)

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

Foxman,
Acıklayamayacagım nedenlerle oyle olmus. Ben gordum hallettik, iilk bakışta korsan zannetmiştim. O soruyu sorarak arkadaşı zor durumda bıraktım, özür dilerim.

8

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

Sorunumu çözmede katkılarından dolayı Çetin Bey'e teşekkür ederim.