1

Konu: MySQL Başkan Yardımcısı İstanbul’da


selamlar;

istanbuldaki arkadaşlara duyrulur.

MySQL Başkan Yardımcısı İstanbul’da
( Gündem 29 Mayıs 2008 - 09:00:00 )

TÜBİDER E-DERGİ

MySQL Başkan Yardımcısı Kaj Arnö, artık bir Sun Microsystems şirketi olarak faaliyet gösteren dünyanın en büyük açık kaynak veritabanı yazılımı şirketi MySQL’i İstanbul’da 2 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'de Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü BS1 salonunda anlatacak
   
Kısa süre önce dünyanın en büyük açık kaynak veritabanı MySQL’i satın alan Sun Microsystems, İstanbul’da Bilgi Üniversitesi’nde MySQL’i tanıtmak amacıyla bir seminer düzenliyor. Seminerde Sun Microsystems’da MySQL Topluluk İlişkileri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kaj Arnö katılımcılara artık Sun Microsystems şirketi olan MySQL, açık kaynak veritabanı MySQL veritabanı ve geliştirici topluluk hakkında bilgi verilecek.

Uzun yıllardır MySQL’de görev yapan Kaj Arnö, katılımcılara teknik ve ticari bakış açısıyla geniş bir perspektif sunacak, MySQL topluluğu ve MySQL’in işleyişi, MySQL’in Sun’a entegrasyonu konularında bilgi ve görüşlerini paylaşacak.

Sun Microsystems MySQL Başkan Yardımcısı Kaj Arnö, 14 yıl girişimciliğin ardından 2001 yılında MySQL ailesine katıldı. Şirketini ikiye bölerek MySQL Eğitimi’ne odaklanan yarısını MySQL AB’ye sattı ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak MySQL’in eğitim bölümünü kurdu. Arnö, MySQL’de Profesyonel Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Servislerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcılığı gibi görevlerin ardından 2005’te şirketin Topluluk İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığını üstlendi. MySQL AB’nin Sun tarafından satın alınmasının ardından Arnö halen MySQL’in topluluk çabalarına öncülük ediyor ve zamanının büyük bölümünü Sun ekipleriyle, müşterileriyle ve topluluklarıyla farklı kurumlarda ve coğrafyalarda toplantılar yaparak MySQL’in Sun elçiliğine ayırıyor.

kaynak:http://www.tubiderbd.com/index.php?module=news&news_id=7839&cat_id=1

Bilmediğin Neyse Yanıldığındır.

2

Re: MySQL Başkan Yardımcısı İstanbul’da

üsdatlar foxpro ile mySQL veri tabanını kullanan varmı aramızda?Yada SQL server varken mySQL kullanmak mantıklı mıdır diye ikinci bir soru sorayım?

En büyük sermaye nakit,nakit sermaye vakittir...

3

Re: MySQL Başkan Yardımcısı İstanbul’da

benim duyduğuma göre mysql'in bedava olması hikayeymiş. belli bir kapasitenin üstünde ve belli özelliklerle istersen o da paralıymış. bu durum ms-sql ve oracle için de aynı. onların da bedava versiyonları var (msde ve oracle express).

Haksızlıklar karşısında susanlar, dilsiz şeytanlardır!
www.metinemre.com

4 Son düzenleyen, mrduyar (29.05.2008 21:57:42)

Re: MySQL Başkan Yardımcısı İstanbul’da

neyzen yazdı:

üsdatlar foxpro ile mySQL veri tabanını kullanan varmı aramızda?Yada SQL server varken mySQL kullanmak mantıklı mıdır diye ikinci bir soru sorayım?


tekin hocanın örneği var;
http://www.fox4um.com/viewtopic.php?id=48

Bilmediğin Neyse Yanıldığındır.