1

Konu: SQL Server Öncüleri Topluluğu Kuruldu

SQL Server Öncüleri, küresel olarak faaliyet gösteren SQL PASS topluluğunun Türkiye  şubesi olarak kuruldu.

Bir süredir http://www.sqlserveronculeri.com adresinde kurulan portalde içerik paylaşımına başlayan topluluk Türkiye'deki önemli bir eksikliği gidermek hedefini güdüyor.

SQL Server Öncüleri gönüllülük esasına dayalı bir topluluk olarak yıl boyunca gerçekleştireceği web seminerleri de yayımladı. Önümüzdeki günlerde web seminer planını sizlerle paylaşacağım.

SQL Server Öncüleri hedeflerini,  SQL Server ve etrafındaki teknolojiler konusunda gerek teknik gerekse de iş odaklı  bilgi paylaşımını arttırmak ve bu konuda öncelikli olarak başvurulan bir portal olmak olarak açıklıyor.

Bunlara ek olarak  SQL Server ve etrafındaki teknolojiler konusunda iş gücünü daha ileri taşımayı, türkçe içerik geliştirmeyi ve konuya ilgi duyan BT çalışanlarının arasındaki etkileşimi arttırmayı da hedefliyor.

SQL Server Öncülerine LinkedIN http://www.linkedin.com/groups/SQLServe … i-4029895, Twitter http://twitter.com/#!/SQLSrvrOnculeri ve FaceBook http://www.facebook.com/sqlserveronculeri üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.sqlserveronculeri.com/