1 Son düzenleyen, onders (28.12.2010 09:24:11)

Konu: Microsoft Yazılım Geliştiriciler Teknoloji Günleri İstanbul'da!

Microsoft aşağıdaki mailı windows kullanıcılarına atıyor. 2007 yılından beri bir ekleme (SP2) yapılmamış Visual Foxpro kullanıcıları için
İstanbul da olanlar bu toplantıya katılıp, canlı olarak Microsoft un Visual Foxpro adına bir Yazılım geliştirme programları olduğunu hatırlatamazlarmı ?

Microsoft Yazılım Geliştiriciler Teknoloji Günleri İstanbul'da!

Değerli İş Ortağımız,

İş ortaklarımız tarafından beğeni ile karşılanan Microsoft Yazılım Geliştiriciler Teknoloji Günleri'mizin İstanbul oturumunu 29 Aralık 2010 Çarşamba günü Microsoft İstanbul ofisimizde gerçekleştiriyoruz. Etkinlik gündemini, sizlerden gelen geri bildirimleri de dikkate alarak; teknik içeriğin ağırlıkta olduğu, ayrıntılı bilgiler edinebileceğiz ve özellikle uygulamaların paylaşılacağı oturumlardan oluşturduk.

Visual Studio 2010, Microsoft Web Platformu, WebMatrix, ASP.NET gibi teknolojiler ve özellikle öğleden sonraki ‘Uçtan Uca Web’ oturumumuzdaki örnek canlı uygulama için katılımcılarımızın; Visual Studio 2010, Silverlight 4 Tools, Expression Blend, WebMatrix, SQL 2008 Express/Developer Edition yüklü dizüstü bilgisayarları ile gelmeleri gerekmektedir.

Etkinlikte buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,
Microsoft Türkiye

Tarih

29 Aralık 2010 Çarşamba

Saat
10:30 - 16:30

Yer
Microsoft İstanbul Ofisi


Gündem:

10:30-10:45
Açılış 

10:45-12:30
Visual Studio 2010 ile Etkili Ürün Geliştirme  - Gökhan Altınören (Ceviz Bilgi Teknolojileri)

  Bu oturumda Visaul Studio 2010'un yeni özelliklerinin, etkili ürün geliştirme konusunda nasıl kullanabileceği üzerinde ayrıntılı şekilde durulacaktır. 
13:30-16:30
Microsoft Uçtan Uca Web - Daron Yöndem (MVP, RD) ve Uğur Umutluoğlu (MVP)


Microsoft.com/web üzerinde bulunan popüler açık kaynaklı uygulamalardan faydalanırken, WebMatrix Beta 3 ile bu Razor söz dizimine ve özelleştirmelere değinilecek olan bu oturumda; Silverlight ile Web sitemizin yeteneklerini nasıl artırabileceğinize ilişkin bilgi de edinebileceksiniz.



--------------------------------------------------------------------------------

Microsoft Web Platformu, Windows® üzerinde Web siteleri ve uygulamalar kurmak ve çalıştırmak için ihtiyaç duyduğunuz çerçeveyi, Web sunucusunu, veritabanını ve araçları siz Web geliştiricilere sunuyor. Microsoft Web Platform Installer (Web PI) programını kullanarak başlamanızı öneriyoruz. Çok yakında tam sürüm olarak çıkacak olan WebMatrix Beta 3 sürümü ile IIS Developer Express (bir geliştirme Web sunucusu), ASP.NET (bir Web çerçevesi) ve SQL Server Compact (yerleşik bir veritabanı) içermektedir. Popüler açık kaynaklı uygulamalarda faydalanarak Web sitesi geliştirmek ve WebMatrix Beta 3'ü denemek için tıklayın.

2

Re: Microsoft Yazılım Geliştiriciler Teknoloji Günleri İstanbul'da!

visual foxpro geliştirilirken bile ms türkiye'nin foxpro'dan haberi yoktu. akıntıya kürek çekmenin bir alemi yok. ben istanbulda'yım. ancak bu toplantıya gitmeyeceğim.

Haksızlıklar karşısında susanlar, dilsiz şeytanlardır!
www.metinemre.com

3

Re: Microsoft Yazılım Geliştiriciler Teknoloji Günleri İstanbul'da!

Bu da sans iste. Ben toplantiya kesin giderdim ama toplanti Istanbul'da.

4

Re: Microsoft Yazılım Geliştiriciler Teknoloji Günleri İstanbul'da!

Para veriyorlarmı?
...
Ama sanırım verselerde gitmezdim big_smile

Bir projenin bitmesi için 3 seçenek vardır: hızlı, ucuz, iyi. Bu seçeneklerden iki tanesini seçiniz.